Ga naar de inhoud
Home » Ducktypen

Ducktypen

ducktypen

Leer blindtypen via Ducktypen. Ducktypen is de vrolijkste cursus blind typen van Nederland! Bekijk op deze pagina alles over de typcursus van Donald Duck. Ducktypen is een typecursus waarmee je blind leert typen. Hierbij wordt op een speelse wijze gerefereerd naar de Duckstadkrant.

Wat is Ducktypen?

Ducktypen is een typecursus voor kinderen waar je een typediploma kan halen. Kinderen hebben de mogelijkheid om via Ducktypen online spelenderwijs blind te leren typen. Door het spelen van spelletjes en diverse oefeningen blijft de cursus leuk voor de jongste deelnemers. Je doet de oefeningen met de inwoners van Duckstad. De cursus is overal online toegankelijk wat het heel makkelijk maakt. De doelstelling is om maximaal binnen het jaar de cursus succesvol af te ronden. Na afloop van de cursus blind typen krijgt de deelnemer een typediploma.

ducktypen

Online Typecursus Speciaal voor kinderen

De vrolijkste typecursus
van Nederland!
vanaf 74.9699.95
typecursus nti

Blind Typen Laagste prijs

Werk sneller en efficiënter met deze typecursus. STAP-budget mogelijk.
cursus blind typen nhbo

Thuisstudie Typevaardigheid Professionele opleiding

Snel en efficiënt leren typen met praktijkgerichte oefeningen.

Voordelen van Typecursus Ducktypen

Het voordeel van de typecursus van Ducktypen is dat er gewerkt wordt met de speelse Duckstad figuren. Als kinderen fan zijn van Donald, Dagobert en Katrien wordt het extra makkelijk om deze typecursus te volgen. De opdrachten die afgerond moeten worden staan allemaal in het teken van het vullen van de Duckstadkrant. Na het afronden van de cursus van Ducktypen zal je kind sneller werken en minimaal 120 aanslagen per minuut bereiken. Een cursus van blind typen van Ducktypen zorgt ervoor dat kinderen een betere houding hebben. Doordat ze naar het scherm kijken ipv naar het toetsenbord worden nek en rug minder belast. Tenslotte houden kinderen na het afronden van de cursus tijd over. Ze zijn sneller klaar met huiswerken en hebben hierdoor meer tijd voor ontspanning.