Ga naar de inhoud
Home » NTI Typecursus

NTI Typecursus

typecursus nti

Het volgen van een cursus blind typen bij NTI is een uitstekende manier om je typevaardigheden te verbeteren. Wellicht bevind je je bijvoorbeeld gedurende jouw werkdag wel grotendeels achter de computer of ben je een student die veel academische essays schrijft gedurende het schooljaar. In dit soort omstandigheden komt het uitstekend van pas als je in staat bent om blind met tien vingers te typen. Natuurlijk krijg je dit niet binnen een paar dagen onder controle en moet je hier goed mee oefenen. De cursus blind typen van NTI kan je hier aardig een handje mee op weg helpen. In dit artikel lees je wat een typecursus van NTI inhoudt, waarom velen voor jou voor een typecursus bij NTI hebben gekozen en hoe je na deze cursus zelfs je typediploma dankzij NTI met succes kunt halen. Klik hier en kom erachter wat NTI jou de bieden heeft.

Voor wie is een NTI Typecursus?

Voor het volgen van een typecursus bij NTI heb je geen vooropleiding of voorkennis nodig. Je kunt dus meteen aan de slag! Aan het einde van je typecursus wil je natuurlijk in staat zijn om efficiënt en met een hoog tempo teksten te typen. Daarom is het doel van een cursus blind type om jouw typevaardigheden zo te ontwikkelen, zodat je uiteindelijk in staat bent om 130 aanslagen per minuut te typen. Om dit doel te halen is het ook vanzelfsprekend dat je moet leren om foutloos met tien vingers te typen. Hoe je dit het beste doet wordt allemaal in de cursus blind typen stap voor stap uitgelegd.

Cursus Blind Typen bij NTI

Het volgen van een cursus blind typen bij NTI duurt 12 weken en gebeurt via een interactief online programma. Het programma leert je hoe je met het tienvingerblinsysteem kunt typen en geeft je type-oefeningen om je nieuwe opgedane kennis op de test te stellen. Nadat je een type-oefening hebt gemaakt krijg je meteen te zien hoe je ervoor staat en begeleid de cursus je stap voor stap verder. Ondanks dat de cursus in een online leeromgeving plaatsvindt, kan je ook altijd contact opnemen met een docent van de cursus blind typen. Loop je bijvoorbeeld vast met een type-oefening of heb je een vraag over de uitleg? Dan kan je ten alle tijden contact met de docent opnemen.

Typediploma NTI

Gedurende de 12 weken van de cursus blind typen bij NTI ga je zelf via de online leeromgeving langs al het lesmateriaal. Vervolgens kun je zelf kiezen of je cursus afsluit met een type-examen of een certificaat. Als je ervoor kiest om de cursus met een type-examen af te sluiten, kan je je inschrijven voor een centraal type-examen. Er verschillende plekken waar je je kan inschrijven voor een centraal type-examen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om verwezen te worden naar diverse instellingen om een type-examen voor je typediploma via NTI af te leggen.  Echter zitten de examenkosten voor het centraal-examen niet bij de cursus inbegrepen. Als je ervoor kiest om geen type-examen af te leggen, kun je tegen betaling een certificaat aanvragen bij NTI, wanneer je alle onderdelen van de cursus met een voldoende hebt afgerond. Ook hier is de keuze dus weer aan jou.

ducktypen

Online Typecursus Speciaal voor kinderen

De vrolijkste typecursus
van Nederland!
vanaf 74.9699.95
typecursus nti

Blind Typen Laagste prijs

Werk sneller en efficiënter met deze typecursus. STAP-budget mogelijk.
cursus blind typen nhbo

Thuisstudie Typevaardigheid Professionele opleiding

Snel en efficiënt leren typen met praktijkgerichte oefeningen.

Voordelen Typecursus NTI

Met een typecursus van NTI verbeter je je typevaardigheden, zodat je uiteindelijk met een hoog tempo teksten kunt typen die vrijwel geen typefouten bevatten. Dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar waarom zou je een cursus blind typen willen volgen bij NTI? Om deze vraag te beantwoorden vind je hieronder alle voordelen van het volgen van een typecursus bij NTI.

  • Bij elke cursus van NTI, en dus ook een cursus blind typen, is er voor jou de mogelijkheid om helemaal zelf te bepalen wanneer je wilt beginnen met de cursus. Wanneer je aan de cursus begint wil je hier natuurlijk wel genoeg tijd voor hebben, zodat je de cursus succesvol kunt afronden. Om dit voor elkaar te krijgen is het dus ontzettend handig als je zelf kan bepalen wat de startdatum van jouw cursus is en je er dus van verzekerd bent dat je hier alle benodigde aandacht aan kan besteden.
  • Met een cursus blind typen bij NTI zal je niet te maken krijgen extra kosten voor het lesmateriaal. Alles wat je nodig hebt voor het voltooien van de cursus zitten inbegrepen in de prijs die je betaalt voor de cursus. Zo krijg je bij de cursus blind typen een gratis Qwerty-toetsenbord meegeleverd, zodat je over de juiste toetsenbord beschikt voor het volgen van de cursus. Je hoeft dus zelf geen extra benodigdheden aan te schaffen om de cursus volledig af te ronden.
  • Niet iedereen leert even snel en daarom kan je met elke cursus van NTI, en dus ook een typecursus, zelf je eigen studietempo bepalen. Ga door de lessen op jouw eigen tempo en leer op de manier die het beste bij jou past. Hierdoor ben je zelf ook het beste voorbereid op elke type-examen dat je aan het einde van de cursus kunt afleggen en kan je jouw typediploma dankzij NTI met succes kunt halen.
  • Heb je wat extra tijd nodig om door al het lesmateriaal te komen? Dan is dit bij NTI geen enkel probleem. Bij elke NTI cursus krijg je namelijk 6 maanden extra studietijd en hoef je hier niks extra’s voor te betalen. Het is dus helemaal niet erg als je wat extra tijd nodig hebt om het blind typen onder de vingers te krijgen.

Aanmelden NTI Typecursus

Met een cursus blind typen bij NTI breid je jouw typevaardigheden verder uit en ben je na het afronden van de cursus in staat om wel 130 aanslagen per minuut te typen. Nadat je al deze typevaardigheden hebt ontwikkeld, kan je hier de rest van je leven gebruik van blijven maken. Ben je er nog steeds niet zeker van of het volgen van een cursus blind typen wel echt iets voor jou is? Ook hier heeft NTI een oplossing voor. Bij NTI kan je namelijk een gratis proefles nemen voor de cursus blind typen waardoor je een kijkje kunt nemen naar welk lesmateriaal je te wachten staat en of het niveau van de cursus bij jou past of niet. Dus wacht niet langer en breng die vingers in actie.