Ga naar de inhoud
Home » Blog

Blog

nha snel typen

NHA Cursus Snel Typen

Ben jij op zoek naar een cursus blind typen? Wat denk je van de Snel Typen van NHA opleidingen. Deze cursus van 3 maanden brengt je verder in het bedrijfsleven. De prijs 169 euro. Wist je dat je enorm veel tijd kunt besparen als je beschikt over een goede typevaardigheid? Klik hier en lees alles over deze typecursus van NHA.

Lees verder »NHA Cursus Snel Typen

Wat leer je tijdens een cursus blind typen?

Veel mensen vragen zich af wat je leert tijdens een cursus blind typen. Dat is heel eenvoudig: Snel en foutloos typen. En wie wil dat nu niet? Met een Typecursus leer je op een leuke manier stap voor stap foutloos én vier keer zo snel blind typen in relatief korte tijd. En is dat moeilijk? Wij vinden van niet, iedereen kan het! Tegenwoordig zijn typecursussen erg interactief en worden gegeven in een online leeromgeving. Cursisten hebben hierbij direct toegang tot verschillende oefeningen en typegames waarmee je je typevaardigheid razendsnel verbetert. Bovendien krijg je bij de meeste typecursussen aanwijzingen en tips van je eigen virtuele docent. Je zult zien dat je typevaardigheid met sprongen vooruit gaat!

Lees verder »Wat leer je tijdens een cursus blind typen?
typdiploma halen

Hoe lang duurt het om blind te leren typen?

Heb je ooit iemand ontmoet die op een toetsenbord kan typen zonder op zijn of haar vingers te kijken? Misschien is het een medestudent die deelneemt aan een groepsdiscussie en tegelijk aantekeningen typt, of een collega die e-mails verstuurt terwijl jij de tekst dicteert.

Er is iets indrukwekkends aan de manier waarop het blind typen in zo’n snel en gelijkmatig tempo verloopt, zodat de schrijver zijn bewegingen kan automatiseren en zich op de woorden op het scherm kan concentreren. Het is bijna alsof het toetsenbord een verlengstuk van hun vingers wordt.

Lees verder »Hoe lang duurt het om blind te leren typen?
waarom blind leren typen

Waarom blind leren typen?

Het volgen van een typecursus gaat over het algemeen als volgt in z’n werking. Met behulp van een interactief (computer)programma begin je met het leren hoe je snel en efficiënt blind kunt typen met het tienvingerblindsysteem. Dit proces is opgedeeld in een aantal lessen, waardoor je stap voor stap te typevaardig verder ontwikkeld. Daarnaast geeft de cursus jou de mogelijkheid om je opgedane kennis toe te passen in diverse oefeningen en kan je na elke oefening meteen zien hoe je ervoor staat. Ondanks dat het helemaal aan jou is om je eigen planning te maken voor het volgen van de cursus, kan je met vragen altijd terecht bij een ervaren docent door simpelweg contact met hem of haar op te nemen.

Lees verder »Waarom blind leren typen?