Ga naar de inhoud
Home » Blog » Wat leer je tijdens een cursus blind typen?

Wat leer je tijdens een cursus blind typen?

Veel mensen vragen zich af wat je leert tijdens een cursus blind typen. Dat is heel eenvoudig: Snel en foutloos typen. En wie wil dat nu niet? Met een Typecursus leer je op een leuke manier stap voor stap foutloos én vier keer zo snel blind typen in relatief korte tijd. En is dat moeilijk? Wij vinden van niet, iedereen kan het! Tegenwoordig zijn typecursussen erg interactief en worden gegeven in een online leeromgeving. Cursisten hebben hierbij direct toegang tot verschillende oefeningen en typegames waarmee je je typevaardigheid razendsnel verbetert. Bovendien krijg je bij de meeste typecursussen aanwijzingen en tips van je eigen virtuele docent. Je zult zien dat je typevaardigheid met sprongen vooruit gaat!

Voor wie is een typecursus?

Gaat het typen op de computer je te langzaam en wil je hier in korte tijd iets aan doen? Dan is een typecursus echt wat voor jou! Een typecursus is zowel geschikt voor beginnende typisten als mensen die hun typevaardigheid willen vergroten, bijvoorbeeld voor hun werk of studie. Kortom; deze methode is geschikt voor iedereen! Of je nu jong of oud bent: het Typecursus leert je op een leuke en gemakkelijke manier stap voor stap foutloos en vier keer zo snel blind typen. Iedereen kan het! Straks raas jij over het toetsenbord en heb je die mail of rapportage in een handomdraai getypt! Daarnaast ben je na afloop van de cursus uitstekend voorbereid op een examen. Slaag je voor het examen, dan heb je een officieel typediploma op zak. Mooi voor op de cv!

ducktypen

Online Typecursus Speciaal voor kinderen

De vrolijkste typecursus
van Nederland!
vanaf 74.9699.95
typecursus nti

Blind Typen Laagste prijs

Werk sneller en efficiënter met deze typecursus. STAP-budget mogelijk.
cursus blind typen nhbo

Thuisstudie Typevaardigheid Professionele opleiding

Snel en efficiënt leren typen met praktijkgerichte oefeningen.

Eindresultaat na een typecursus

Na afloop van een typecursus kun je vier keer sneller blind en foutloos typen met het tienvingersysteem. Een onmisbare vaardigheid waar je je hele leven plezier van hebt! Het schrijven van e-mails, rapporten en brieven gaat straks stukken beter en sneller. Bovendien zul je merken dat je houding achter de computer verbetert, omdat je niet meer naar de toetsen hoeft te kijken. Zo voorkom je nek- en rugklachten en RSI. Je kunt ervoor kiezen om de cursus af te sluiten met een examen. Slaag je voor dit examen, dan heb je een officieel diploma op zak!